Február 23-án, a TV2-n indul az Éden hotel 3

Nagyot húzott a TV2 akkor amikor megvette az Éden hotel című párkapcsolati valóságshow jogait tavaly nyáron, hiszen egy bejáratott, a Viasat3-on 10-13 százalékos közönségarányt is hozó műsorról van szó, amiben szép csajok és jóképű faszik élnek egy trópusi luxushotelben összezárva, és semmi más dolguk nincs, mint egymásra találni, aztán meg addig ármánykodni, hogy a végére csak ketten maradjanak bent, akik majd megosztoznak a 25 milliós fődíjon (az első két évadban legalábbis ennyit lehetett nyerni).

Tavaly még úgy volt, hogy a műsor a Super TV2-n kerül adásba, de aztán vagy annyira jó lett a casting, vagy a TV2-nek kellett tavaszra mégis valami napi műsor, amivel az RTL főműsoridős hegemóniáját meg lehetne törni egy kicsit, mindenesetre a február 23-án rajtoló műsor a TV2-n lesz látható. Egyelőre nincsen neki műsorsávja, de nem túl nehéz kitalálni, hogy vagy a Jóban Rosszban helyén kerül adásba, a Tények 25-26 százalékos közönségarányú felvezetésével (és a JR átkerül este fél kilencre, szembe a Barátok közttel), ami azt jelentené, hogy az Éjjel-nappal Budapest ellen kell majd helyt állnia, vagy a JR marad a helyén, és az Éden3 majd este fél kilenctől, esetleg kilenctől kerül adásba. A korhatárkarika is ezen múlik: fél nyolctól 12-es, kilenctől már 16-os is lehet. A reality heti ötször jelentkezik majd, hétfőtől pétekig, várhatóan 7-8 héten át.
A Super TV2 sem marad Éden3-konent nélkül. Az esti adásokat később kikockázás és kisípolás nélkül a Super TV2 adásán lehet majd megnézni aki tehát csöcsre és anyázásra vágyik, itt megnézheti az epizódokat így is. Nem ez lesz az egyetlen plusz tartalom, az Éden Hotel 3 kap egy kísérőműsort is Éden Éjjel címmel, amiben interjúkat, kimaradt jeleneteket és elemzéseket is láthatunk, pont mint a BeleValóban. Hogy ezt ki fogja vezeti, azt egyelőre nem tudjuk (Czippán Anett? Ezt is Berki?), de amint lesz valami infó, megírjuk.