Éden Hotel 3 - Jön az első adás február 23-án.

Bemutatták a tíz első játékost a TV2 új valóságshowjából, akiknek biztosan le kellett venniük a pólójukat válogatón. A TV2 ma egy sajtótájékoztató keretein belül mutatta be a február 23-án induló Éden Hotel néhány játékosát. A Costa Ricán 12 héten át forgatott műsorban összesen 28 versenyző lesz, közülük tíz játékossal, és persze a műsorvezetővel, Berki Krisztiánnal találkozhattunk ma. A versenyzőket elnézve a válogatón biztosan a pólólevétel volt az első feladat, azt viszont nem tudhattuk meg, hogy a versenyzők csak optikailag erősek-e, ugyanis velük még nem beszélgethettek az újságírók. Krisztián viszont helyettük is hozta a show-t: a vállán lévő táskából ugyanis kipakolt egy asztalra 20 millió forintot. Ezzel bejelentve, hogy ennyi pénz jár a játék győztesének. Berki aztán hozzátette a jelenlévők megnyugtatására, hogy ennél egy kicsivel többet keresett odakint.
A nézők paradicsomi környezetben, egy garantáltan függőséget okozó pokoli társasjátékot láthatnak majd. Engem sok meglepetés ért már az életben, de hogy ennyire taktikus, manipulatív, érzelemmentes, sokszor érzelemdús, emberekkel találkozhattam, nagyon-nagyon ritkán fordul elő. Ez egy stratégiai valóságshow, amely csak emberfeletti teljesítménnyel, kreativitással, és nagyon komoly szakmai tudással jöhetett létre. Ezúton köszönöm a műsor készítőinek, hogy támogatással és szakmai visszajelzésekkel segítették, hogy a képernyőn a kisbetűs Berki a végén nagybetűs Berki lett" - mondta a sajtótájékoztatón súgópapírjába gyakran belepillantva Krisztián.
Ökrös Gergely, a TV2 kreatív vezetője meg van elégedve az Édes Élet egykori szereplőjével, aki állítólag annak ellenére jól teljesített a forgatásokon, hogy korábban sosem vezetett ekkora kaliberű műsort. "Készítettük őt a feladatra, gyakorolhatott a FEM3-ban, de egy ilyen reality vezetése nyilvánvalóan egy szakmai feladat. Gyorsan megértette a játékot, és nagyon-nagyon jól, a saját stílusában kommunikált a játékosokkal. Meg vagyunk vele elégedve. Ő egyébként mindig meglepetést oko,z nemcsak nekünk, hanem a nézőknek is. Azt hiszem elég annyit mondanom, hogy 2014-ben a televíziózással kapcsolatban leggyakrabban említett név a Berki volt" - mondta a Hír24-nek a szakember.
Az Éden Hotelt először a SuperTV2-re tervezték, csak a forgatások alatt döntöttek arról, hogy a TV2-n is műsorba fog kerülni. Nyilvánvalóan itt csak sokkal szofisztikáltabb tartalmakkal állhatnak elő a készítők, ami megnehezítette az utómunkálatokat. "Különböző technikai megoldásokat alkalmaztunk erre a TV2-es epizódokban. Lesz, amit kihagyunk az összefoglalóból, de lesz, amit elhomályosítunk, kitakarunk vagy kisípolunk. A SuperTV2-n látni lehet majd az epizódokat kitakarás nélkül, valamint lesz egy külön adás, csak a 18-as karikás tartalmaknak. A TV2 családban nagyon rugalmasan játsszunk a nézők érdekében a tartalmakkal, nem most fordul először, hogy egy műsor másik csatornára vándorol" - tette hozzá Ökrös. Az Éden Hotel durvább és pikánsabb jeleneteit egy háttérműsorban, az Éden Éjjelben láthatják majd a nézők a SuperTV2-n. Ezt a műsort nem Berki vezeti majd, a házigazda személye egy későbbi bejelentés témája lesz.  Friss hírek - Starthirek.hu