Éden Hotel 3 első hat lány

Íme a február 23-án induló Éden Hotel 3, hat lány játékosa.
Éden Hotel Lányok:


  

Timi (27)


Hostessek koordinálásával és parti szervezéssel foglalkozik. Talpraesett, önálló, öntudatos lány. Nagyon motivált, az álma, hogy klasszikus DJ lehessen. Fontos számára az ismertség, reméli, hogy az Éden Hotel ezt is meghozza számára. Nagyon szeret beszélni, csacsogni, de bizonyos élethelyzetekben túlságosan is naív. Számára az ideális férfi egyik legfontosabb ismertetőjele a humorérzék. Jókedélyű lány, bár szerinte a folyamatos nevetgélése olykor idegesítheti a környezetét.



 Nóri (21)

 
Nóra vidékről költözött fel Budapestre, egy parfümériában eladó. Ránézésre az anyósok kedvence is lehetne, ám a szelíd külső vadóc belsőt takar. Mivel két fiútestvére van, bírja a „kiképzést”. Ki nem állja a könnyűvérű nőket, akik csak eltartatják magukat. Kellően titokzatos ahhoz, hogy valós személyiségét elrejtse a játékostársai elől. Senki nem tudhatja, hogy valójában mire számíthat tőle.



 Naomi (20)


 Gyógymasszőrként dolgozik, emellett erotikus fotózásokat vállal. Imád a középpontban lenni, nagy gesztusokkal, hangosan beszél. Viselkedése sokak számára teátrális és ellenszenvet kelthet. Őt azonban egyáltalán nem érdekli, ha idegesíti az embereket, vagy ha utálják, sőt ez még szórakoztatja is. Imád kavarni, összekuszálni a szálakat, veszekedést szítani. Igazi balhés, nagyszájú csaj, aki a konfliktust sem kerüli.



Mariann (27)


 Pécsett született, Budapesten él, jelenleg modellkedik. Erotikus fotói láthatóak voltak a nyuszis magazinban. Nem társaságfüggő, remekül érzi magát egyedül is. Házasságellenes. Állítása szerint sosem volt még szerelmes. Szereti, ha udvarolnak neki, de nem bírja az erőszakos nyomulást. Kifinomult, hűvös személyiség, nem bírja az irigykedést és a kavarást. Olykor a magabiztossága flegmaságnak tűnhet, amivel kiakaszt másokat.



Apolka (21)


Erdélyben született, 1998-ban költöztek Magyarországra. Jelenleg főiskolai hallgató. A Szépségkirálynőben a döntőig jutott és szerencsét próbált a Voice-ban is, mert élete álma, hogy énekesnő legyen.
Megfontolt, határozott egyéniség, de nagyon érzékeny, művészlélek, akinek könnyű a lelkébe gázolni. Lételeme a kommunikáció. Társasági embernek tartja magát, de a céljai érdekében hajlandó háttérbe vonulni.



Adrienn (24)


Legutóbb jégkorcsolya edzőként dolgozott, emellett hostesskedett. Jelenleg munkanélküli.  Imád szerepelni, feltűnt már az X-Faktorban és a Shopping Királynőkben is. Édesanyja és a barátnője véleménye számára a legfontosabb. Korán elköltözött a családjától, éppen ezért elég talpraesett.
Impulzív személyiség, rövid időn belül teljesen ellentétes érzelmeket is képes megélni. Lendületes, magával ragadó ember, aki hajlamos hisztizni.