Éden Hotel 3 első hat fiú

Íme a február 23-án induló Éden Hotel 3, hat fiú játékosa.
Éden Hotel Fiúk:




Bence (23)

Személyi edző, a Testnevelési Egyetemre jár. Egész életét végigkísérte a sport. Vezéregyéniségnek tartja magát. Férfias, jó kiállású, könnyen kommunikál, éppen ezért könnyen köt ismeretséget, de igaz barátja kevés van. A nők imádják a stílusát, a fiúk pedig az ideális havert látják benne. Könnyen elérzékenyül, férfi létére nem szégyelli a könnyeit. Úgy érzi, már kiélte magát és túl van a kicsapongó időszakán, így most már válogatós a nők terén.



Dominik (20)


Elvált szülők gyermeke, apjával tavaly nyár óta nem beszél. Dominik érettségi előtt áll, emellett bokszoló, de már bánja, hogy túl sok energiát fektetett ebbe a sportba. Saját vállalkozás az álma. Önmagát problémásnak tartja, az őszintesége szerinte sok baj forrása. Nem feltétlen szeret a középpontban lenni, de a bulizást ki nem hagyná. Kék szemeivel és jó testfelépítésével leveszi a lábukról a csajokat, akik sok jót viszont nem remélhetnek tőle, ugyanis nem híve a komoly kapcsolatoknak.



Loki (26)


Preparátor tradíciókkal rendelkező család sarja. Ő maga legutóbb sport animátor volt külföldön, de dolgozott már szexshopban is. Korábban amerikai futballozott, de számos más sportban kipróbálta magát. Igazi partiarc, gyakran a társaság középpontja. Minden őrültségben benne van, ilyenkor teljesen el tudja magát engedni, igazi hedonista. Ösztönvezérelt ember, aki hamar meg tudja szerettetni magát a környezetével, de sosem lehet tudni, mire készül éppen.



Norbi (28)


Norbi focista múlttal rendelkezik, magabiztos, határozott kiállású srác. Diplomás, jelenleg ingatlan ügynökként dolgozik. Az Éden Hotelben a játék motiválja leginkább. Szeret flörtölni, könnyen ismerkedik, a dumájával veszi le a nőket a lábukról. Szórakoztató, kellemes társaság. Eléggé érzelemvezérelt, lobbanékony, ha valami nem tetszik neki, nem tartja magában, így várhatóan az Éden Hotel falai közt sem rejti véka alá a véleményét.



Patrik (23)


Hivatásos labdarúgó. A gyermekkorát Svájcban töltötte, ott is járt iskolába, jól beszél franciául. Később hazaköltöztek, majd vissza, de a különböző közösségekbe való beilleszkedés nem okozott nehézséget számára. Korábbi kapcsolatának azért lett vége, mert ő szívesebben lógott a haverokkal, mint a barátnőjével. Partiarc, a bulizás a lételeme, az éjszaka császára. Bohém, nagyhangú, vicces fiú, aki elég laza és bevállalós.



Péter (30)


Jelenleg DJ-ként dolgozik és ezt tervezi még 15 évig, aztán a vendéglátásban szeretne érvényesülni. Értelmiségi családból származik, fontos volt, hogy ő is diplomát szerezzen. Elmondása szerint őt inkább a lányok szedik fel, semmint ő kezdeményezzen, de szeretni kizökkenteni a nőket a komfortzónájukból.  Ha elveszti a bizalmát valakivel szemben, távolságtartó lesz. Nem bírja a túl jópofáskodó, vicceskedő pasikat, irritálják őt. Tisztaságmániás.