Berki Krisztián ráhajtott az Éden Hotel csajaira

A több hónapnyi összezártság, a luxuskörülmények és a paradicsomi környezet a Blikk szerint nemcsak a játékosokra hatott ki, hanem a hamarosan kezdődő valóságshow műsorvezetőjére is, aki nem bírt ellenállni a dögös versenyzőknek.
Az előző két szériában Horváth Éva tisztes távoságot tartott a szereplőkkel, ám valahogy Berki Krisztián ezt máshogy élte meg, nahát.
„Berki szinte minden csajjal flörtölgetett, próbálta fűzni őket. Mindig körülöttük lebzselt, tette nekik a szépet. Különösképpen Bea tetszett neki nagyon, ezért folyton nyomult nála. Beának ugyan biztosan jólesett a közeledése, de nem adta meg magát Berkinek, hanem a játékra koncentrált, hiszen ő nyerni jött" – mondta a Blikknek egy a neve elhallgatását kérő stábtag.
„Berki közismerten nagyképű, ezért nem tetszett neki túlságosan, hogy Bea visszautasította. Eleinte azt hitte, hogy a lány csak húzza az agyát, és egy idő után majd nem áll ellent, de tévedett. Beának cseppet sem jött be Krisztián, akin egyértelműen látszott, hogy nincs hozzászokva a visszautasításhoz. A hiúságának nyilván nem tett jót" – tette hozzá az informátor.
„Önmegtartóztatást gyakoroltam. Stábtaggal és szereplővel összejönni amatőr dolog, én pedig profi vagyok. Berki Krisztiánnak nem kell koncentrálnia a csajozásra. Ami könnyen menne, azt nem akarom megszerezni"- cáfolta az állításokat Berki Krisztián.