Éden Hotel 3 - Patrik kiesett, Adrienn órákig tombolt


Mariannán, Péteren, Barbarán és Lokin kívül nemigen maradt boldog ember az Éden Hotelben, amelyben – a péntek esti adásban – Patrik esett ki. Így lett vége a közös játékuknak. (Ha nem emlékeznének: Péter védettséget kapott, vagyis nem eshetett ki a játékból, tehát amelyik lányt választotta, amögül kiesett az addig ott lévő fiú. Péter is ott van ezen a képen, csak olyan magas, hogy orrlyuktól fölfelé kilóg.) A párválasztón Péter Adrienn mögé állt, mire a kiejtett Patrik egyből felismerte, hogy itt ármánykodás történt, és közölte, hogy Petit mindenki félreismeri, és a jótevőjüknek tartják, de a vállán ül a kisördög, és „a kisördög nem más, mint a hazugság, belátok a fal mögé”.
Nájlonberki Adriennt is megkérdezte, hogy mit szól a történtekhez. Na ezt nem kellett volna, mert a nő akkora hisztériába bonyolódott, hogy az epizód innen gyakorlatilag unalomba fulladt. „Iszonyatosan dühös és csalódott vagyok” – hangzott a válasz érdemi része, majd először azon lamentált, hogy látványosabban kellett volna taktikázniuk, de ő ebben nem volt jó, és „miattam estél ki, Patrik!!4!”. Majd, amikor Patrik bevallotta, hogy Péternek és Bencének is mondta, hogy lecserélné Adriennt, egyből ráripakodott, hogy „látod, mit csináltál?!?! Lehet, hogy pont ez az egy mondat volt...”. És így tovább, nem érdemel többet ennél, higgyék el.
Péter aztán kifejtette a riportszobában, hogy nagyon megviseli, hogy „reggel-délben-este hazudozom a társaságnak”, amihez nagy önfegyelem kell. Ezekután az Éden Hotelben most ezek a párok vannak: Adrienn - Péter, Marianna - Gyula, Nóri - Gábor, Barbara - Loki, Tina - Bence.