Éden Hotel 3 - Nóri új párt választott

Valakinek megint el kellett hagyni a Costa Rica-i luxusszállót.

Minden adásban történik valami új - legalábbis ez lehet az első öt nap mérlege az Éden Hotel tekintetében. Ezúttal az első párválasztó ceremóniát nézhettük meg, amin a fiúk választhattak - volna - új párt maguknak.
Ehelyett Patrik újra Adriennt választotta, Bence továbbra is Mariann mögé állt, Peti maradt Apolka mellett és Dominik is kitartott Nóri mellett. Norbi is újra Naomit választotta, viszont Loki így még mindig pár nélkül maradt. A legújabb beköltöző pedig Dominik mellé, azaz Nóri mögé állt be, így pedig a szürke egérnek tituált lány választás elé kényszerült. A lány meglepően határozottan, habozás nélkül cserélte le eddigi párját, és végül Lokit választotta.
Indoklásként Dominik hibájának azt rótta fel, hogy a háta mögött szervezkedett, és úgy vélte, a fiú az első adandó alkalommal lecserélte volna őt. A szőke kozmetikus úgy gondolja, új párja "ideig-óráig jó lesz", de nincs elragadtatva a kényszer szülte választástól. Loki sincs elájulva új szobatársától, akit nem tart okosnak, és ha úgy adódik, felőle akár mehetne is a játékból.
Kíváncsian várjuk, ezután a kezdés után hogyan alakul majd kettőjük kapcsolata; utolérik-e vajon az Adrienn-Patrik párost, akik gyakorlatilag már igazi szerelmespárként járnak-kelnek a hotelben. Mondjuk erre annak fényében viszonylag kevés esélyt látunk, hogy Loki folyamatosan Naomit szórakoztatja. Tényleg még bármi megtörténhet....
Az viszont már biztos, hogy Dominik egyedül maradt, tehát máris indulhatott Timi után vissza Magyarországra.